Wie is NHTB?

NHTB staat voor Noord-Holland Totaal Beveiliging. NHTB levert beveiligers voor tal van projecten, of het nu gaat om beveiliging bij een evenement of beveiliging van een pand. Bij NHTB zijn 65 gecertificeerde beveiligers in dienst. Al deze beveiligers zijn door justitie gescreend (en dus strafbladvrij)!

Noord-Holland Totaal Beveiliging is gespecialiseerd in verrichten en begeleiden van beveiligings- werkzaamheden. In geval van calamiteiten kunt u erop vertrouwen dat Noord-Holland Totaal Beveiliging in staat is de situatie op een efficiënte en discrete manier op te lossen. In samenwerking met u zal van te voren een beveiligingsplan worden opgesteld, waarbij alle facetten van onze werkwijze duidelijk aan bod komen.

Wij beveiligen o.a. evenementen, winkelcentra, bedrijfsterreinen, parkeerterreinen, fietsenstallingen en bouwprojecten.

Tevens kunnen wij een totaal pakket voor u verzorgen waarin u kunt denken aan ;

 • Verkeersregelaars
 • EHBO-posten
 • Winkelcentra beveiliging
 • Honden beveiliging (terrein beveiliging met special getrainde honden)
 • Zwembadbeveiliging
 • Beveiliging & begeleiding openbaar vervoer (stapbus)

Uiteraard doen wij dit op dezelfde kwalitatieve wijze als onze horecabeveiliging. Want bij ons staat veiligheid van de klant voorop. Overal en altijd !

Waarom NHTB?

Als ondernemer kunt u geconfronteerd worden met een aantal risico’s binnen uw onderneming : wapen- en drugsbezit, diefstal, vernieling, intimidatie, afpersing en zinloos geweld.
Om deze reden is het belangrijk dat u over een beveiligingsplan beschikt, zodat u voor uzelf, uw personeel en uw gasten een prettige maar vooral veilige werksituatie kunt creëren.

De beveiligers van NHTB zijn uitstekend in staat zo veel mogelijk problemen te beperken en lastige personen op een nette manier de toegang te ontzeggen.

 

Wie is NHHB?

NHHB staat voor Noord-Holland Horeca Beveiliging. NHHB levert beveiligers voor de horeca en daaraan gerelateerde evenementen. Bij NHHB zijn meer dan 100 gecertificeerde beveiligers in dienst of aangesloten. Al deze beveiligers zijn door justitie gescreend (en dus strafbladvrij)!

Noord-Holland Horecabeveiliging is gespecialiseerd in het verrichten en begeleiden van beveiligings- werkzaamheden binnen de horeca. In geval van calamiteiten kunt u erop vertrouwen dat Noord-Holland Horecabeveiliging in staat is de situatie op een efficiënte en discrete manier op te lossen, zonder dat andere aanwezigen daar hinder van ondervinden. In samenwerking met u zal van te voren een beveiligingsplan worden opgesteld, waarbij alle facetten van onze werkwijze duidelijk aan bod komen.

Waarom NHHB?

Als horecaondernemer kunt u geconfronteerd worden met een aantal risico’s binnen uw onderneming: wapen- en drugsbezit, diefstal, vernieling, intimidatie, afpersing en zinloos geweld, in het uitgaansleven neemt toe.
Om deze reden is het belangrijk dat u over een beveiligingsplan beschikt, zodat u voor uzelf, uw personeel en uw gasten een prettige maar vooral veilige werk- en uitgaanssituatie kunt creëren.

Omdat uitgaan naar de disco, café, feest of evenement is, vooral leuk moet zijn. Zonder problemen of een nare sfeer in de tent. De beveiligers van NHHB zijn uitstekend in staat zo veel mogelijk te beperken en lastige personen op een nette manier de toegang te ontzeggen.

 

NHHB Werkt met ontzeggingen, wat betekend dit ?

Door onze nauwe samenwerking met gemeentes en justitie zijn wij in staat om snel te schakelen betreft het ontzeggen van de toegang van uw horecagelegenheid. U hoeft hier zelf niets voor te doen, dit is service vanuit ons en zien wij als een onderdeel van de werkzaamheden. Omdat wij praktisch alle besprekingen/vergaderingen bijwonen van de gemeentes waar wij werkzaam zijn onze lijnen kort, we weten wat er speelt. Heeft u een persoon binnen uw onderneming getroffen die u liever voorlopig niet meer terug ziet dan kunnen wij dat voor u realiseren binnen de kaders van onze wetgeving. Een aangetekende brief zal worden verzonden in naam vanuit de onderneming, ons beveiligingsbedrijf en justitie. Op het moment dat de persoon de brief ontvangen heeft is deze strafbaar op het moment dat deze toch uw gelegenheid betreed.

NHHB-UITGEEST

Geschiedenis NHTB

NHTB oprichter Jeroen Scholten weet als geen ander hoe belangrijk goede beveiliging is. Zelf heeft hij ruim 40 jaar ervaring als beveiliger. Vanuit de groeiende vraag naar goed beveiligingspersoneel is hij in 2005 NHHB gestart. Vlak daarna is hij het bedrijf NHTB gestart.

Wilt u geen gedonder in of om uw eigendom? Of uw terrein met succes beveiligen?
Wij helpen u graag!

Wij komen met plezier bij u langs om de verschillende mogelijkheden vrijblijvend met u te bespreken.

U kunt ons bereiken via: Telefoon 06 - 54 34 27 69  of per mail info@nhhb.nl

Onze diensten

Beveiliging

Er is de laatste jaren veel veranderd; agressie, criminaliteit, overdadig alcohol- en drugsgebruik. Dit alles vraagt om een andere benadering, omgang, met deze problematiek.

De spierbundel, de domme kracht van vroeger is niet meer van deze tijd. Deze tijd vraagt om goed opgeleide beveiligers die zaken als beheersbaarheid, overzicht en daadkrachtig optreden meester zijn.

Beveiligen is een specialisme dat bij N.H.T.B in goede handen is. Eventueel in samenspraak met de lokale autoriteiten zoals politie, justitie, brandweer en andere hulpdiensten.
Voor vrijblijvende informatie, offertes en vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag over uw beveiligingsmogelijkheden.

Beveiliging NHHB

In het uitgaansleven is er de laatste jaren veel veranderd; agressie, criminaliteit, overdadig alcohol- en drugsgebruik. Dit alles vraagt om een andere benadering, omgang, met deze problematiek.

De spierbundel, de domme kracht van vroeger is niet meer van deze tijd. Deze tijd vraagt om goed opgeleide beveiligers die zaken als beheersbaarheid, overzicht en daadkrachtig optreden meester zijn: de horecagastheren.

Beveiligen van horecagelegenheden is een specialisme dat bij N.H.H.B in goede handen is. Door jarenlange ervaring, de professionaliteit van onze medewerkers en de bekendheid met het uitgaanspubliek, zijn wij in staat samen met u een deurbeleid samen te stellen en te handhaven… preventief en repressief zijn hier de sleutelwoorden.

Eventueel in samenspraak met de lokale autoriteiten zoals politie, justitie, brandweer en andere hulpdiensten.
Voor vrijblijvende informatie, offertes en vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag over uw beveiligingsmogelijkheden.

Evenementbeveiliging

Ook is NHTB actief op het gebied van sport. Onze onderneming beveiligd diverse grote toernooien en sportevenementen. Wij zorgen onder andere voor de ordehandhaving in de stadions en treden op als gastheer om de bezoekers van het sportevenement een aangename dag of avond te bezorgen.

Tevens kunnen wij een rol vervullen bij de aanvraag van vergunningen en met of namens de organisatie fungeren als communicator met de diverse overheidsdiensten (waaronder gemeente, politie en brandweer). Iets wat uiteraard van pas komt bij het begeleiden van alle soorten evenementen: sport, (grootschalige)kermissen, beurzen en manifestaties.

 

Camera toezicht

Camera toezicht helpt ons uw object of evenement te beveiligen. Op deze manier hebben wij een paar extra ogen en zijn sneller ter plaatse. Indien gewenst kunnen wij apparatuur meeleveren, zoals portofoons, commandowagens en mobiele camerabeveiliging.

NHTB-noord-holland-totaal-beveiliging-2

Onze opdrachtgevers

Grote kans dat u onze beveiligers al eens aan het werk heeft gezien.
Van onze diensten wordt gebruik gemaakt door o.a.:

 • Gemeente Heemskerk
 • Gemeente Uitgeest
 • Heineken Alkmaar
 • Optisport Uitgeest
 • Grand Café van Ruysdael, Heemskerk Balustrade, Castricum
  Café Jack’s, Heemskerk De Stiefel, Castricum
  Grand Café de Kas, Heemskerk De Bakkerij, Castricum
  Kermis Heemskerk Nexdoor, Castricum
  Kermis Uitgeest Café City, Castricum
  Bob’s Party Palace, Uitgeest Feest Café Boes Boes, Castricum
  Buona Sera, Uitgeest Club Nex, Castricum
  Grand cafe Klaas, Uitgeest Scala, Castricum
  Café De Bovenbar, Uitgeest Strandpaviljoens Bakkum
  Café ’T Portiertje, Uitgeest Club Zand
  Bieren Café Thijs, Uitgeest De Deining
  Int. Cor Groenewegen Voetbal Toernooi, Uitgeest Zoomers
  ’t Gat van Nederland, Volendam Jaffa
  Immer Gerade Aus, Krommenie Bad Noord
  De Amvo, Volendam ’T Rode Hert, Egmond
  De Josef, Volendam De Vriendschap, Akersloot
  Bar Babbels, Krommenie ’T Voorom, Akersloot
  Bar Atlantic, Krommenie Brave Hendrick, Enkhuizen
  Café ’t Centrum, Krommenie Limmer Straatvoetbal Toernooi
  Koppie Bar, Assendelft De Lantaarn, Limmen
  Club P, Purmerend Uptown Chow, Zaandam

Petra van der Linde, Bobs Party Palace Uitgeest
‘De medewerkers van NHHB waarborgen zowel de veiligheid van ons bedrijf (inclusief de medewerkers) als onze gasten. NHHB heeft gastvrijheid hoog in het vaandel staan en handelt in alle gevallen correct en kordaat. Een plezierig team met gecertificeerde medewerkers dat nauw samenwerkt met het regionale politiekorps. Wij laten de beveiliging met een gerust hart aan deze gastheren over.’

Trouw / rouw beveiliging

Helaas zijn er mensen die misbruik maken van o.a. trouw- en/of rouwplechtigheden door op het moment van afwezigheid toe te slaan. Informatie omtrent deze plechtigheden vindt men vaak terug in de krant en in huis aan huis bladen. Door de diensten van NHTB beperkt u de risico’s van inbraak voor 100% tijdens deze plechtigheden.

Veilig naar een intiem afscheid:
Bij uw afwezigheid neemt NHTB uw huis (en/of van uw familieleden of anderen) onder haar hoede. De NHTB medewerker zal als gastheer/beveiliger erop toe toezien dat uw bezit onder correct toezicht blijft.