Betaalbaar en snel Metaal-detectiepoort huren?

De Garrett PD6500i metaaldetectiepoort is 1 van werelds meest gebruikte en betrouwbaarste detectiepoorten. Deze detectiepoort voldoet aan vrijwel alle beveiligingskeurmerken en eisen die wereldwijd gelden. Hierdoor komt deze detectiepoort ook in aanmerking voor de beveiliging van luchthavens en overheidsgebouwen.

De Garrett PD6500i metaaldetectiepoort huren voor u evenement.

De Metaaldetectiepoorten worden op locatie gratis binnen Noord Holland bezorgd, buiten Noord Holland rekenen wij een klein bedrag aan transportkosten/km vergoeding. Wij bouwen de Metaaldetectiepoorten voor u op en zorgen dat ze aangesloten zijn en werken, ook voorzien wij u werknemers van een kleine cursus/uitleg van hoe de metaaldetectiepoorten werken. Kortom, bij ons bent u aan het juiste adres voor het huren van een detectiepoort zonder dat u daar zelf werk aan ondervind!

Hieronder vind u een indicatie van de kosten voor het huren van de metaaldetectiepoorten.

1 Dag: Bezorging, opbouw en handleiding. 399,00 p/s
2 stuks 375,00 p/s
3 stuks 350,00 p/s
4 stuks 325 p/s en
5+ stuks  250,00 p/s

Wilt u onze metaaldetectiepoorten meerdere dagen huren is dat natuurlijk ook mogelijk, dan rekenen wij 100 euro p/d per metaaldetectiepoort extra.

Voor vragen kunt een mailen naar dennis@nhhb.nl of bel gerust even naar 0610836043

 

Voorzien van 33 detectiezones voor een exacte plaatsaanduiding!

De PD6500i detectiepoort is voorzien van een 33 detectiezones pinpointsysteem voor excacte plaatsaanduiding van een object. Op beide panelen van de detectiepoort bevinden zich LED lampen. Zodra er een persoon door de detectiepoort loopt die een metaal object, zoals een wapen bij zich draagt gaat er een alarm af en kan de beveiligingsmedewerker eenvoudig op de panelen aflezen aan welke kant, op welke hoogte en welke plaats het object zich bevindt. De PD6500i is hiermee een zeer nauwkeurig en tijdbesparend systeem.

Hoge doorloopsnelheid + doorloopindicator

De Garrett PD6500i staat er om bekend een zeer hoge doorloopsnelheid te hebben. Hierdoor is deze metaaldetectiepoort ook uitermate geschikt voor evenementen en luchthavens, waarbij in zeer korte tijd heel veel personen gecontroleerd dienen te worden. De PD6500i beschikt ook over een doorloopindicator. Op het display kan de bezoeker hierdoor eenvoudig aflezen of hij moet wachten of mag doorlopen. Ook voor de beveiliger is dit een ideaal systeem, gezien hij op deze wijze bij snelle controles toch continue zeker weet dat de poort gereed is voor de detectiescan. Om u klanten een optimaal gevoel van veiligheid te geven en maximaal preventie wilt uitstralen kunt u onze metaaldetectiepoortjes huren.

 

Bel NHTB